You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Phones: 2311213841
We are open: Καθημερινές: 09:00 - 21:00 Σάββατο: 09:00 - 18:00 Κυριακή: Κλειστά
English

Pet Shop Nature

  • Your shopping cart is empty!

Privacy Policy

  1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας

    Η Επιχείρησή  μας, με την επωνυμία «Ρήγας Στ. Δημήτριος», η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Σμύρνης 19 Ν. Κρήνη με υποκατάστημα στη Νικ. Πλαστήρα 70-72 Χαριλάου, επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των  πελατών της, συμμορφούμενοι με τους Νόμους για την Προστασία Δεδομένων και τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

    Η παρούσα πολιτική καθορίζει τις αρχές που εφαρμόζονται κατά την επεξεργασία των δεδομένων αυτών και έχει σαν στόχο να ενημερώσει τα υποκείμενα για την επεξεργασία. Κατά καιρούς ενδέχεται να μεταβάλλεται και η ισχύουσα μορφή της θα βρίσκεται αναρτημένη στην παρούσα ιστοσελίδα μας.

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε και σας αφορούν, είναι εμπιστευτικές, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τον νόμιμο σκοπό που συλλέχθηκαν και λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που εγγυώνται την ασφάλειά τους.

  2. Ποιες κατηγορίες δεδομένων συλλέγουμε και τηρούμε 

    Επεξεργαζόμαστε τις κάτωθι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων των πελατών μας:

    Βασικά στοιχεία αναγνώρισης και επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, φορολογικά στοιχεία) όταν δημιουργείτε λογαριασμό στον διαδικτυακό μας τόπο, όταν προβαίνετε σε αγορά από απόσταση μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε με τη χρήση του τηλεφώνου μας.

  3. Σκοπός για τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και νομικές βάσεις επεξεργασίας

    Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στο πλαίσιο πρόθεσης σύναψης σύμβασης ή σύμβασης που είναι αναγκαίες για την παροχή πώλησης προς εσάς, εφόσον έχετε προβεί σε μία online αγορά ή για την παροχή ενδεχομένων επιπρόσθετων πληροφοριών που ζητούνται από εσάς (όπως βοήθεια, επικοινωνία για εξυπηρέτηση πελατών, αποστολή e-mails, ενημερωτικών δελτίων (newsletters), χρήση συγκεκριμένων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας). Η  νομική βάση της επεξεργασίας είναι η εκτέλεση της σύμβασης. Ο κωδικός πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα ο λογαριασμός των μελών είναι προσωπικός και μοναδικός για κάθε μέλος, το οποίο και υπέχει πλήρη ευθύνη των ενεργειών που γίνεται από το λογαριασμό του

    Επίσης επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για την συμμόρφωση της Επιχείρησή μας με τις υποχρεώσεις της έναντι του νόμου (Κώδικας φορολογίας Εισοδήματος κλπ). Σε αυτές τις περιπτώσεις νομική βάση είναι οι υποχρεώσεις εκ του νόμου. 

  4. Σε ποιους κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

    Η Εταιρεία κατά κανόνα δεν κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους αποδέκτες, αλλά τα επεξεργάζονται εξουσιοδοτημένα μόνον στελέχη της με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

    Κατ’ εξαίρεση, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιηθούν:

    (α) Σε δημόσιες αρχές για τους σκοπούς της συμμόρφωσης της Επιχείρησής μας με έννομες υποχρεώσεις της,

    (β) Σε τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες προς την Επιχείρηση, όπως ενδεικτικά συνεργαζόμενες σε εταιρείες logistics, σε χρηματοπιστωτική τράπεζα, εταιρείες συντήρησης δικτύου και λογιστικών προγραμμάτων, εταιρείες μαζικής αποστολής ενημερωτικών emails,δικηγόρους/δικηγορικές εταιρείες (σε περίπτωση εξώδικων ή δικαστικών ενεργειών αναφορικά με νομικές αξιώσεις της Επιχείρησης ή κατά αυτής). Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της Επιχείρησής μας, δεσμεύονται με εγγυήσεις απόλυτης συμμόρφωσης προς την εφαρμοστέα νομοθεσία (Ευρωπαϊκή και Εθνική) για τα προσωπικά δεδομένα,

    (γ) Ενώπιον των δικαστηρίων για την άσκηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων της Επιχείρησης

  5. Αρχές επεξεργασίας και προστασία

    Η Επιχείρησή μας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά :

    • επεξεργάζεται μόνον τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία της είναι απαραίτητα για τους ως άνω και μόνο σκοπούς,
    • λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων (διασφάλιση της εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας και διαθεσιμότητας),
    • διαθέτει και εφαρμόζει διαδικασίες και συστήματα για το απόρρητο της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, όπως και για την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας,
    • έχει προβεί σε ενημέρωση των υποκειμένων των δεδομένων (συνεργατών και εργαζομένων),σύμφωνα με τον Κανονισμό (EE) 2016/679 (GDPR),
    • τηρεί την αρχή της ελαχιστοποίησης των προσωπικών δεδομένων,
    • λαμβάνει μέριμνα για την αποτελεσματική άσκηση και ικανοποίηση των δικαιωμάτων των υποκειμένων
  6. Για πόσο διάστημα τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

    Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα για το οποίο η ισχύουσα νομοθεσία μας υποχρεώνει να αποθηκεύσουμε/τηρήσουμε τα προσωπικά αυτά δεδομένα. Αν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς λόγους (εγγραφή στο Newsletter), θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα Σας για αυτόν τον σκοπό μέχρις ότου ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή Σας.

    Όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων δεν είναι πλέον αναγκαία, τα δεδομένα σας θα καταστρέφονται με ασφαλή και αποδεδειγμένο τρόπο.

  7. Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πως ασκούνται

    Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

    α) Να γνωρίζετε ποια προσωπικά σας δεδομένα τηρούμε και επεξεργαζόμαστε, τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών, καθώς και το χρόνο τήρησής τους (δικαίωμα πρόσβασης).

    β) Να ζητήσετε τη διόρθωση ή/και τη συμπλήρωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, ώστε να είναι πλήρη και ακριβή (δικαίωμα διόρθωσης). 

    γ) Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας (δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας).

    δ) Να αρνηθείτε ή/και να εναντιωθείτε σε οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούμε (δικαίωμα εναντίωσης).

    ε) Να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούμε σε οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας της επιλογής σας (δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων).

    στ) Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τα αρχεία που τηρούμε (δικαίωμα στη λήθη).

    ζ) Να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο και αφού πρώτα έχετε απευθυνθεί σε εμάς και δεν έχετε ικανοποιηθεί (δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή).

    Για την άσκηση των παραπάνω των δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@petnature.gr.


    Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να προβαίνουμε σε τροποποιήσεις ανά πάσα στιγμή για τις περιπτώσεις που η Πολιτική Απορρήτου πρέπει να τροποποιείται προκειμένου να προσαρμόζεται σε νέα ή τροποποιημένα προϊόντα ή υπηρεσίες, πάντοτε σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις.


  8. Πολιτική Cookies

    Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, μέσω οποιουδήποτε φυλλομετρητή και συσκευή που χρησιμοποιείται. Με τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, μαθαίνουμε όπως να προσαρμόζουμε καλύτερα την ιστοσελίδα μας και τις διαφημίσεις μας προς τους επισκέπτες μας.

    Ένα cookie είναι ένα αρχείο που περιέχει μία σειρά γραμμάτων και αριθμών που αποστέλλεται μέσω ενός διακομιστή και αποθηκεύεται στον περιηγητή.

    Τα cookies μπορεί να είναι είτε “μόνιμα” ή cookies “σύνδεσης”: Ένα μόνιμο cookie αποθηκεύεται σε έναν περιηγητή και παραμένει σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία λήξης του, εκτός αν διαγραφεί νωρίτερα από το χρήστη, ένα cookie σύνδεσης, από την άλλη, θα λήξει με το τέλος της σύνδεσης του χρήστη, όταν κλείσει ο περιηγητής. 

    Στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

    Τα απολύτως απαραίτητα cookies, που σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του ιστοτόπου και δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας. 

    Τα Cookies επιδόσεων και ανάλυσης, που συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας βοηθώντας σας έτσι να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε καθώς και να βελτιώνουμε τις παροχές του ιστότοπου προς τους καταναλωτές και επισκέπτες μας. 

    Τα Cookies στόχευσης/διαφήμισης, που χρησιμοποιούνται για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών όπως αυτή ταυτίζεται περισσότερο με τα δικά σας ενδιαφέροντα και προτιμήσεις από την περιήγηση εντός του ιστότοπου μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να μάθουμε τους ιστότοπους που σας προώθησαν σε εμάς.

    Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, Facebook, Instagram, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη.

    Μπορείτε να διαγράψετε cookies ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας—για παράδειγμα: 

    1. στον Internet Explorer (version 10), θα πρέπει να διαγράψετε χειροκίνητα τα αρχεία των cookies (μπορείτε να βρείτε οδηγίες στο http://support.microsoft.com/kb/278835);
    2. στο Firefox, μπορείτε να διαγράψετε τα cookies πατώντας “Εργαλεία,” “Επιλογές,” και “Απόρρητο”, μετά επιλέγοντας “Χρήση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για το ιστορικό”, πατώντας “Προβολή Cookies,” και “Αφαίρεση Όλων των Cookies” και
    3. στο Chrome, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies μπαίνοντας στο μενού “Προσαρμογή και έλεγχος”, και πατώντας “Ρυθμίσεις”, “Προβολή Προσαρμοσμένων ρυθμίσεων” και “Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης” και κατόπιν επιλέγοντας “Διαγραφή cookies και άλλων δεδομένων ιστοτόπου” προτού πατήσετε “Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης”.
    4. Η διαγραφή όλων των cookies θα έχει αρνητική επίδραση στη λειτουργικότητα των ιστοτόπων.